Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.


Άνοιξα τα μάτια μου και δεν το πίστευα!!!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Ακόμα να το πιστέψω...!!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Είδα τα μαλλιά σου να με σκεπάζουν το βράδυ.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Τα πήρα και νομίζω οτι κοιμήθηκα με ένα μειδίαμα, μέσα τους. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση Ήμουν τόσο γυμνός... που δεν το καταλάβαινα Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Ντράπηκα για λίγο.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Δεν το έχω καταλάβει ακόμα πόσο γυμνός... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. με είδες... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. φύκια απο τη θάλασσα κρέμονταν πάνω στο πρόσωπό μου.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.

Με αναγνώρισες απο κάτω τους.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Γυμνός...Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυ Μόλις είχα βγει απο μέσα της . Φαΐ, Σεξ και Ψ Κατάμαυρα νερά υχανάλυση. Είχα αρχίσει να παίρνω το χρώμα της.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Το ρουφούσα μέσα στο δέρμα μου!! Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Μαυροκόκκινος! Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Μαβής!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Μέσα στο δέρμα.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.  Ρυτιδωμένα δάχτυλα Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Μαγιάτικος. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση Πρόωρος.. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Λευκός σα το θάνατο.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Με τη μαύρη γεύση της στη γλώσσα μου!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Όλος ο κόσμος ήθελε να βρέξει εκείνη τη μέρα!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Σε χάιδευα στο μάγουλο γιατί πίστεψα οτι θα πονάς εκεί Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Ήσουν κουρασμένη από όλα αυτά. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Και ήθελα τόσο πολύ να σε αγκαλιάσω!!! Φοβόμουν οτι θα σε τρομάξω...!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Ακόμα φοβάμαι!Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση Σε κοίταζα μέσα στα μάτια ακριβώς.

 Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση Μέσα στα μάτια!! Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση Από μέσα!! Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Φοβάμαι οτι θα ξυπνήσω μπερδεμένος στα μαλλιά σου και οτι δε θα είσαι εσύ πια... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Πώς θα σε βρω μετά?Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. ΠΩΣ θα σε βρω μετά?Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΜΕΤΑ?Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυσ Και δεν μπορούσα να το πιστέψω… γιατί με σκέπαζες!!. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.και δε το πίστευα... αΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Έλεγα μήπως δε κατάλαβα. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Λέω μήπως δεν έχω καταλάβει... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Μου έδειξες το χέρι μου αλλά δεν είπες κάτι. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Κοιτούσα τα χείλη σου... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Μου έδειξες το στέρνο μου τρομαγμένη αλλά εγώ κοιτούσα τα χέρια σου.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.Αυτή η μυρωδιά του παλιού στα ρούχα μας... 

Ξεχασμένα στο σαλόνι... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Τα μάτια σου χαμογελούν πιο πολύ απ'τα χείλη σου. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Και όταν μου λείπεις σημαδεύω σιωπηλά το κρανίο μου.Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Για να θυμάμαι τα κοράλλια... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση ...που γράφουν πάνω τ'όνομα μου... Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. 


Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.

Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση. Φαΐ, Σεξ και Ψυχανάλυση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου